God fortsättning…

Julen är för mig en riktig mat och familjehögtid. Heminlagda sillar, egen Jansson, hemgjord pastej och roulad är mumma på julbordet. Vår egen Värmlandskorv och hemrullade köttbullar är självklarheter när julmaten dukas fram på julafton. Härligt att umgås med nära och kära hela helgen. Passar även på att göra några timmar i stallet med älskade dotter och hennes två hästar.

V75 är rejält i ropet dessa dagar. Som jag skrivit tidigare så tycker jag att det är en misshandel utan dess like på ett starkt och värdefullt varumärke. Jag har inte lyckats mobilisera kraft till eftermiddagens (juldagen) tävlingar. Kan bara meddela att favoriten i V75-5 10 Orkide C.D känns iskall. Tillägg, spår fyra i volt och en rätt orutinerad kusk gör att hon hamnar långt ned i min ranking. Tycker också att det känns givet att gardera i V75-7 Narold Vox är ett streck bland många men motstånd saknas inte och läget kan bli riktigt lurigt med ett helt gäng att runda sista varvet.

På annandagen är det finaler på huvudstadsbanan. Ser väldigt favoritbetonat ut och förutom ett andelspel på butiken tror jag inte att det blir några insatser på toton. Enkelraden ser ut som följer, V75-1 3 Isor Håleryd-rejäl häst under utveckling. V75-2 14 Candor Hall-Distans och skogynnad. V75-3 5 On Track Piraten-självklar favorit, spets och vinst igen. V75-4 6 Anna Mix-Klass blandning. V75-5 10 Global Signature-imponerade på mig senast, får förhoppningsvis lite hjälp nu. V75-6 4 Västebo Hard Cash-rejäl efter galopp senast, bättre läge nu. V75-7 6 Bryssel-ännu bättre denna gång, chans från alla positioner.

Wiottis Winnare

Solvalla Lopp 7 V75-3

5 On Track Piraten toppen läge, samma motståndare som i senaste starterna. Får överta ledningen, går fint med skor. Jag finner inga mörka moln på Rättviks himlen och spikar igen.

Wiottis Wägran

Solvalla lopp 9 V75-5

4 Bullseye Pellini gjorde ett grymt lopp senast och borde gå framåt ytterligare. Han är ett givet streck på min kupong men 45% på favoriten känns ju fruktansvärt överspelat. Stor risk att Peter återigen landar i dödens och motståndet är betydligt tuffare än senast. Spelmässigt finns det ett gäng spelvärda bakom och en helgardering kan betala sig bra.

Wiottis Warning

Solvalla Lopp 10 V75-6

2 Uncle Topelo har fått ett bra läge och visade senast att han är snabb ut med bilens hjälp. Här finns det möjlighet att Johan kommer att köra i ledningen och det är ju som bekant närmaste vägen till mål. Alternativt får han rygg på ledaren och då kan han med lucka spurta ned gänget till seger. Tycker att 3% är för lite och streckar på alla system.

..Momarken kör V75 på tisdag, tror faktiskt att jag skall göra en tur dit…

Vi hörs!

Wiotti