Härlig travdag på Färjestad!

Vilka lopp man fick ihop i Karlstad, för att vara en vinter V75 så håller den toppklass och det skall bli hemskt kul att bevittna detta på plats.

Snart dags att dra mot Karlstad med Statens Järnvägar. Ett gäng goda vänner, god mat och dryck, förhoppningsvis några framgångar på toton så är denna lördag fulländad.

Min enkelrad till eftermiddagens V75. Avd 1 1 Tobago Bay-ledningen från start till mål. V75-2 14 Finnskog Fokus-rejäl skräll som alltid gör det bra i Karlstad. V75-3 4 On Track Piraten-ledningen och svårslagen. V75-4 4 Destiny Am-har läget och van tufft motstånd. V75-5 2 Mellby Drake-till spets och väl bortglömd denna vecka. V75-6 2 Bryssel-är en topphäst i grunden. V75-7 11 Fossens Bonus-visade grym form senast

Wiottis Winnare

Färjestad Lopp 7 V75-3

4 On Track Piraten är såklart väldigt stor favorit men jag tycker det är motiverat. Klarar distansen utan problem, skotvång berör honom inte. Piraten lär tidigt sitta i ledningen och det lilla fältet formerar sig bakom. Anna Mix kommer säkert att göra ett försök utvändigt sista varvet men det blir tufft att plocka ned Strömbergs stjärna. Spik för mig idag.

Wiottis Wägran

Färjestad lopp 11 V75-7

1 Next to None Sib har jag ingen känsla för idag. Möjligt att det är idiotiskt eftersom han från spår 1 knappast missar ledningen. Motivet till dissen är att jag inbillar mig att det kommer att testas ordentligt från start med utvändiga hästar. Pippi vill säkert ned i rygg och Top Of The World måste ju prova en bit för spets. Next To None Sib tycker jag har presterat bäst mot lite enklare motstånd och jag tror att motivationen sista 100m efter en tuff öppning kan tryta. Han brukar dessutom alltid gå utan skor, vann visserligen i december ifjol med skor på men då var motståndet inte alls av denna kaliber. Kan bli en rysare att sitta med 6 rätt till sista och inte ha streck för favoriten.

Wiottis Warning

Färjestad Lopp 9 V75-5

5 Hot Pride har äntligen begåvats med ett bra läge. Han är hyggligt startsnabb bakom bilen och kan förhoppningsvis få ett fint lopp härifrån. Står perfekt inne i loppet har härdats i V75 en tid men haft hemska lägen. Får Takter i sulkyn och är för lite streckad tycker jag.

..Champions Leauge har spelat klart sina grund omgångar. Perfekt som gruppsegrare och bli lottad mot Real Madrid eller Bayern Munchen,InteJ

Vi hörs!

Wiotti