När mörkret faller…

…börjar jag skyndsamt finna de tidiga mörka kvällarnas små oaser. För mig är det fortfarande en bok i all välmening. Gärna Paul Auster. Gärna med en kopp java…

…Top 7 pluggas kraftig i ATGs ägda, samt köpta kanaler nu och när jag såg reklamfilmen trodde jag att Skarplöth el kanske kloke Brissman (gillar Patrik) stod precis bakom mig för att se min stilla reflektion över en säljpush innefattande…pingviner. Det där med närheten till sporten försvann högst troligen i en av de storyboards som förkunnade kampanjens kärna. Nåväl; nya givar. Jag orkar inte bemöda mig med att fördjupa min tankebana runt hur varumärket har skötts de senaste åren; some good, something gotta give. Mig tappade ni för länge sedan, men jag är inte heller någon skicklighetsspelare. Jag hoppas dock att spelformen landar bra hos ATGs målgrupp, utan att den får ”pippi”…

…Sthlm hela nästa vecka. Lansering av Stefan Schwarz biografi. Har dirigerat all PR och de medier vi vill träffa och synas med och gensvaret har varit 100%. Har aldrig varit med om det tidigare. Boken släpps som sagt i nästa vecka och som medförfattare känns det extra pirrigt. Stefan? Han har fullt upp med att massera sina små vader…

…Readly Express. No further comments, your honor.

…inom kort kommer Arvikatravet ha en ny platsansvarig. Slutintervjuer pågår för fullt. Blir bra.

…jag har inte sett EN hel V75-omgång sedan nya starttiden infördes. Men det är jag det. Så länge all dokumentation och gensvar berättar hur exemplariskt bra det var att skifta tid, ja; då åker vi. För här är väl ATG och ST helt transparenta?!

…Donald Trump? Finns han på riktigt?

…”Så Mycket Bättre” började i helgen och typ ”you had me at hello”. Jill’s tolkning magisk, multitasking Danny Saucedo kommer äga varje program, men jag kommer hålla ett extra öga på Little Jinder. Lisa Ekdahl, undrar du? Nej, säger ja. Hon är en sagofigur i min värld, men jag skulle gärna vilja kliva in i hennes hjärna en dryg kvart för att få ett litet grepp. Eller vid närmare eftertanke; nä.

…1 Augustus F leder V75-5 från start till mål på Jägers till helgen.

…Bob Dylan fick årets Nobelpris i litteratur. Skulle kunna skriva en mindre avhandling i ämnet varför han verkligen förtjänar det. Jag nöjer mig med att säga hans text OCH musik är lika med facit.

…grattis, Malmö FF till det allsvenska fotbollsguldet. Mycket välförtjänt!

…och slutligen, alla clowner som lever rövare och roar sig på andras bekostnad. Jag säger som Ulf Lundell myntade på albumet ”Kär och Galen” från 1982 – ”Aldrig Nånsin Din Clown”…

Ha en fortsatt briljant vecka!

/Andreas Slätt